V-kullen 2 veckor

Det börjar hända lite saker nu. Alla kattungarna har fått ögon och de försöker resa sig på alla fyra benen, men magen släpar fortfarande i backen så de kravlar mest fortfarande. De är ändå ganska rörliga, ligger inte alltid i en enda hög när mamma är borta utan kan dela upp sig lite. Mamma Rosensköna kan faktiskt lämna dem korta stunder numera och har till och med gjort korta besök ute i rastgården.

På den här bilden ligger de dock samlade alla 7.

Flera av ungarna visar tecken på att bli silver men vi avvaktar lite med att lägga ut det på respektive kattunge. Kattunge nummer 1 och 6 är väldigt lika, svåra att skilja åt. Båda är honor med tabbymönster och vitt men nummer 1 har en liten svart fläck på nosen och nummer 6 har en svart fläck på höger bakben så nu kan vi skilja dem åt. Det var lite knepigt första dagarna att hålla isär dem eftersom de dessutom ligger ganska exakt lika i vikt.

Det här är fortfarande favoritsysselsättningen, samt att sova naturligtvis, och mamma Rosensköna verkar ha gott om mat för kattungarna ökar stadigt i vikt. Samtliga har nu passerat 300 gram, de har alltså mer än fördubblat sin vikt.

Några flera bilder finns på kattungarnas egna sidor som du hittar under fliken Kattungar till salu.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.