Planerade kullar

Rosenskönas och Zigge Zagges ungar föddes den 23 september och du hittar bilder på dem under fliken Kattungar till salu.

Nästa parning blir i vinter/vår och då är det S*Skottvallens Olivia Lilla blå som ska få bli mamma. Vem pappan är återkommer vi till.

S*Skottvallens Rosensköna NFO gs 03 24 har fått träffa S*Rockringens Zigge Zagge NFO n 09 24 och förhoppningsvis kommer det ett gäng småttingar i slutet av september, eller närmare bestämt, någon gång efter den 22 september.

Rosenskönas stamtavla hittar du här https://stambok.sverak.se/Stambok/Visa/483324 och Zigge Zagges hittar du här https://stambok.sverak.se/Stambok/Visa/484185

Rosensköna sommaren 2022

Rosensköna sommaren 2021

Zigge Zagge sommaren 2022

 

En kommentar till Planerade kullar

  1. Ann-Marie Naulén Lundin skriver:

    Hej Britt-Maria
    VI har gått in på din hemsida och tittat på din kisse Loka och den tilltänkta fadern! Så fina! SOm du vet via Maja har vi haft sorg två gånger då både Felix och Ceazar gick bort tätt. Vi har svårt att tänka oss ett liv utan katt och därför finns intresse från oss om kontakt om/ när kullen föds. Har tänkt grå färg och hane i första hand.Skickar detta mail som intresseanmälan till dig.Glad påsk!
    Vänliga hälsningar från familjen Lundin i Boängen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.