Första riktiga uppdateringen, V-kullen är nu 1 vecka

Rosensköna ligger mest hela tiden hos sina ungar. Hon spinner och pratar med dem ibland. En dag hade en av ungarna krupit iväg åt fel håll, Rosa försökte prata med henne, men hon fortsatte åt fel håll. Rosa har övriga ungarna hos sig och ville inte resa på sig. Då sträcker Rosa på sig så hon når lilla nr 2 och drar henne försiktigt in i famnen. Det var så gulligt att vi nästan blev lite tårögda.

I övrigt är det inte så mycket att berätta än. Kattungarna växer, Rosa verkar ha gott om mjölk trots att de är 7 ungar. Oftast ligger 3-4 stycken och diar, de andra sover. Det är lugnt och tyst i bolådan, ungarna skriker sällan, mest bara när mamma utsätter dem för tvångstvätt. Det är inte alltid ungarna tycker att de behöver tvättas. De börjar alla få ögon, några har helt öppnat ögonen.

Här ligger högen nästan på rad. De har nu runda små magar och runda huvuden, ja det mesta är runt just nu. Vi tycker att de är helt underbara små knyten.

Jag har lagt ut en (1) bild på varje unge på deras egna sidor under fliken ”Kattungar till salu” Det är ännu inte så mycket att visa. Fler bilder kommer nästa helg.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.