S*Räserråttans Klara

S*Räserråttans Klara n03 22

Född 2014-02-08

Far: Casanova de Khazad-Dum N09 22

Mor: S*Dalkullans Bling-Bling N 09 22

Klaras stamtavla http://stambok.sverak.se/Stambok/Visa/380995

GSD 4 normal enligt föräldradjur, PK def normal enligt test

Klara juli 2015

Klara juli 2015

Klara är en knäkatt, hon ska alltid sitta i mitt knä när vi äter frukost på helgerna, vilket ibland kan medföra lite problem, det blir en hel del katthår i maten…

Klara spinner högt och länge. Ibland kommer hon och ställer sig vid mina fötter och sträcker sig upp mot mig ”Ta upp mig i famnen” och det gör jag naturligtvis. Hon älskar en sorts chips som vi kallar Fläskesvålar, och äter dem med välbehag tillsammans med husse.

Favorit platsen när hon ska sova är klätterpelaren i hallen, högst upp ska hon ligga. På nätterna ligger hon oftast under våra sängar, tror hon tycker det är för varmt att sova i sängen hos oss. Det är bara Loka som alltid ligger hos oss och då ska hon hellst ligga mellan våra kuddar med huvudet på min kudde eller arm.

Klara älskar att leka med en pinne efter en gammal vippa, alla fjädrar är borta. Den ska vi kasta åt henne på kvällarna innan vi lägger oss. Då jagar hon den och springer jättefort för att hinna fånga den, oftast är hon framme innan pinnen hinner landa.

Klara har en kompis, grannens dotter Alva. Om Alva går förbi ute på gatan och ropar på Klara så kommer Klara springade i full fart, även om hon sekunden innan låg och sov djupt, rakt ut i rastgården för att hälsa på Alva. Alva brukar leka med Klara och hennes gamla pinne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.