S*Skottvallens Rosensköna NFO gs 03 24

Rosensköna, dotter till Olivia Lilla Blå NFO a och S*Isgårdens Trym NFO es 09 22

Född 2020-01-14

Stamtavlan hittar du här http://stambok.sverak.se/Stambok/Visa/483324

Rosa, som vi kallar henne, är en väldigt livlig tös, även om hon nu lugnat ner sig lite sedan hon fyllde 1 år. men innan dess….

Disktrasan var spännande att stjäla, eller bilnyckeln, en sax, en påse med skruvar eller en kvarglömd servett. Allt, precis allt, skulle hon ha att leka med. Hon är svår att fostra, alla andra katter vi haft har inte varit något större problem, men Rosa, oj vad vi jobbat med henne.

Däremellan så är hon helt underbar, kelig och spinner, vill bli kliad på huvudet. Ligger gärna i sängen mellan husse och matte. Tycker om när vi bär på henne. Älskar att leka med en fjädervippa.

Rosa ska bli vår nästa avelshona och nu när mamma Olivia haft ungar har hon hjälpt till, både att sköta hygien och att leka med dem.

Rosa har en fantastisk päls, och det är ingen tvekan om att det är silver. Tyvärr inte så mycket creme men det syns en rand på ena låret och så har hon ett öra som har en creme topp. Lång rak profil, fina sidolinjer och en bra haka. Lång kropp och något högre bakben, precis som en skogis ska ha. Stora öppna öron med små tofsar på. Och en jättelång svans med en creme svanstipp!

Rosensköna 6 månader

Rosa vilar i våra sängar, Här syns tydligt hennes creme svanstipp