V-kullen 9 veckor och har nu tagit över hela huset

Jag hann bara skriva förra veckan att kattungarna inte fick vara i källaren så lyckades de ta sig förbi avspärrningen. Inget annat att göra än att låta dem gå ner även där. Mamma Rosensköna gillade det inte först men efter en dag accepterade hon även det. Trots att de kan vara i källaren nu så är de sällan där, bara om vi går ner dit, de föredrar att vara på samma ställe som vi är.

Kattungarna har fått sin första vaccination den här veckan. Jag tog med mobilen för att fota dem, lade till och med fram den för att inte glömma, men det gjorde jag i alla fall. Hoppas jag lyckas komma ihåg det nästa gång vi åker dit för vaccinering, besiktning och ID-märkning. Alla ungarna skötte sig bra, ingen sa ett pip när de fick sin spruta.

Nu sover de inte längre alla 7 hos oss på natten, de turas om lite. Pelaren i hallen har blivit populär, där ligger de för det mesta och sover på natten. Men de vaknar tidigare nu. Vi vaknar av att det rullas bollar, knapras torrfoder och brottas ute i köket. Dock så hör de banne mig när vi står upp våra ögonlock för då kommer de rusande i full fart och ska säga god morgon. De är HELT underbara!

Så här ser det ut när vi ska äta frukost

Kanske de inte är HELT underbara just då, så fort vi vänder ryggen till så är de uppe och ska kolla vad vi ska äta. Eller kanske de vill hjälpa till att duka?

Valentino Rossi har gett sig 17 på att han ska smaka husses macka, men husse är omutlig, Rossi förpassas ner på soffan igen.

Mysigare är det på kvällen

När de lämnat lite plats till mig så kommer de upp i mitt knä istället

Mellan mat och sovstunderna busar de och leker

Här har Vivi Vitsippa lagt beslag på 3 leksaker, de andra får nöja sig med bollarna. Tyvärr är de svåra fånga på bild när de jagar en boll, det går så fort så alla bilder blir suddiga.

Vivi Vitsippa, Vilda Wilma och Valentino Rossi. Vivi är helt enorm, så fort kameran kommer fram så ska hon vara med på bild, hon ger sig inte. Så många bilder jag tagit som hon har förstört genom att trycka sig framför den som ska fotas eller som jag fått beskära så ”rätt” kattunge får vara ensam på sin bild.

Valentino Rossi och Vackra Vega, men Vivi hänger på klöstunnan nere till höger, men henne har jag skurit bort ur bilden

Det var allt för denna gången. Mera bilder på kattungarna hittar ni på deras egna sidor under rubriken Kattungar till salu

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.