Nu är det snart dax för några att flytta, tiden går fort, nu är de 11 veckor

Men än så länge är alla kvar hos oss. De är helt underbara, verkligen en kull som vet hur man spinner. De är väldigt trevliga småttingar. Fast, visst finns det tillfällen då man kanske önskar att de inte var så många. När jag ska duscha till exempel verkar det vara en signal på något sätt som får dem att VETA att jag ska kliva in i duschen. De kommer springande alla sex och följer med mig och börjar leka i duschdrapperiet. Det är tydligen väldigt spännande. Jag bär ut 2 stycken och tar sedan nästa två. När jag burit ut dem och ska ta de sista två är redan de två första tillbaka. Så håller vi på ett tag tills jag tröttnar (men inte dom, det här verkar vara en kul lek) och sätter på kranen lite försiktigt. Då som först far de iväg ut.

Det här är en ovanlig bild, Oliva har alla sex kattungarna hos sig, oftast (nästan alltid) är de bara två-tre stycken, max fyra. Men Oliva låter dem fortfarande dia. Och hon lockar på dem med jämna mellanrum, oftast med en leksak i munnen, och den ska vara röd. Ibland kan de vara riktig mat hon bär till dem också. Igår hade vi oxfilé till middag, Olivia fick en liten bit och den bar hon till sina ungar. Snäll mamma.
Syskon kärlek. Ulrik von Ullendorf och Ursa Major. De är faktiskt blå båda killarna, men bilden gör inte färgen rättvisa tyvärr.
men om man får ligga ensam kan man sträcka ut sig. Ulrik von Ullendorf. Kattungar har så underbara gosiga magar
Kattungarna får vara ute en stund varje dag när det är soligt. Här är det Ulltussa och Ulrika Knape som solar sig. I bakgrunden håller Napoleon koll på de små liven.
När de är inne är soffan populär att leka i, det går jättebra att klättra i den och hoppa ner bakom, och krypa under så man kan anfalla ett syskon som passerar helt ovetande om att syrran eller brorsan ligger där, beredd att anfalla! På bilden Ulltussa och Undersköna Ullis.
Ulf Lill-Pröjsarn och Ulltussa
Fick en bild på Tummelisa i vår förra kull som nu bor i Italien. Hon är född 11 augusti 2021. Det händer mycket på den korta tiden. Nu verkar Tummelisa vara fullpälsad och ser vuxen ut. Tack Stefania för den fina bilden.

Det var allt för denna gången, mera bilder på kattungarna på deras egna sidor. Och det finns naturligtvis fler bilder på Tummelisa på hennes sida om ni vill kolla hur hon utvecklats från hon föddes.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.