Ny vecka, ny uppdatering. Kattungarna är nu 8 veckor

Det händer så mycket på en vecka att det är svårt komma ihåg vad jag berättade förra vecka. Jag berättade då att de fått tillgång till hela övervåningen, inte källaren, det stämmer fortfarande men nu är de en hel del i vardagsrummet också. Tidigare var mamma Olivia inte helt bekväm med att de for runt där inne och kröp under soffan och hängde i stora pelaren, men nu är det ok. Ungarna lyssnar inte heller så mycket på mamma utan springer runt där de vill, oavsett vad mamma Olivia säger.

Det händer en del lite tokroliga saker också när man har många kattungar. De vill ju gärna göra allt tillsammans, även när de går på lådan. Häromdagen så var det fyra kattungar på toalådan, och det blir ju lite trångt då. Stackars Ulrika, någon klämde ner sin rumpa över hennes svans och lade en liten hög där. Det fick bli ett litet bad för den unga damen, men hon sa inte ett pip om det utan det var snabbt avklarat.

I lördags var vi hembjudna till goda vänner på middag och det blev lite sent innan vi var hemma igen. I hallen mötte oss sex småttingar tillsammans med våra vuxna katter. Sedan följde ungarna oss hela tiden, ända in i sängen. Där blev det hopp och lek så det stod härliga till! De verkade så lyckliga över att vi var hemma igen.

I morgon blir det första besöket hos veterinären för ungarna, de ska få sin första vaccination, men mer om det nästa vecka.

Här lite busbilder på ungarna

Ulltussa har hittat en lite mus från Royal Canin
Lill-Pröjsarn gillar gamla kartonger. Vi brukar hämta kartonger på systembolaget så katterna kan ligga i dem, det är populärt! Men de håller inte så länge, speciellt Rosensköna tuggar på dem och spottar ut bitar över hela köksgolvet.
Ulrik har hittat en leksak som hänger under stora klätterpelaren
Hoppsan, han tappade den
Ulltussa överst, Lill-Pröjsarn och Ullis
Ullis lyckas fånga fjädern
Jag SKA fånga den säger Lill-Pröjsarn

Det var allt för den här veckan. Mera bilder på kattungarna på deras egna sidor.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.