Tänk att det redan gått drygt 6 veckor sedan de föddes

Ulltussarna är nu 6 ½ vecka. De växer fort. Julen har passerat och än så länge står julgranen kvar, men det är väl bara en tidsfråga.

Scheherazade och Svärdslilja 6,5 veckor

Äldsta barnbarnet (5 ½ år) var och hälsade på över jul så nu har kattungarna fått träffa barn också. David var jätteduktig med kattungarna och tillbringade mera tid med dem än med farfar & farmor.

Scheherazade och Svärdslilja

På julafton låg Olivia utanför barrikaden till sovrummet och lockade på ungarna, nu är det dax för dem att vidga sina vyer tyckte hon. Bara att öppna upp alltså, men hon fick vänta till juldagen innan hon fick sin vilja fram. Första dagen hölls kattungarna i sovrum och kök men sedan kunde inte Oliva hålla ordning på dem längre utan de tog över hela huset (utom källaren). Som ni förstår är det full rulle nu!

Sixten och Saga

Men de är underbara. När de springer låter det som det kommer ett gäng elefanter. Soffan i vardagsrummet är bra klätterställning. När husse och matte äter frukost vill de väldigt gärna smaka. En diskmaskin har de aldrig utforskat tidigare och en öppen skåpsdörr! Oj den måste alla fyra kolla upp! Och snabbt går det!

Svärdslilja och Saga

Fler bilder på ungarna på deras egna sidor.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.