Full fart i lekhagen nu

Det händer så otroligt mycket på en vecka nu, bolådan är bortplockad och ungarna har ny en lekhage att vara i. Klara har dykt upp som en hjälpande tass till Olivia så nu byts de av med att tvätta kattungarna och hålla ordning på dem.

Klara är dagmamma

Ibland funderar jag på hur mycket Olivia förstår av det vi säger. När kattungarna föddes ville hon absolut föda dem vi våra sängar och det var inte förhandlingsbart. När alla ungarna sett dagens ljus sa jag till Lars-Erik –Jag åker och handlar lite mat nu men när jag kommer hem flyttar vi ner Olivia och ungarna i bolådan.

Lars-Erik höll koll på Olivia när jag var borta och hon låg kvar i sängen och var helt nöjd. När jag kom hem hoppade hon på en gång ner i bolådan och pep efter ungarna. Tillfällighet? Troligen. Kattungarna flyttades i alla fall ner precis som hon bad om.

I fredags när jag kom hem från jobbet satt Lars-Erik och jag vid bolådan och diskuterade om vi skulle bygga lekhagen åt dem i helgen, ungarna började ju röra sig mer och mer. Sen gick vi in i vardagsrummet och kollade på TV. När vi kom tillbaka till bolådan efter att stängt av TVn hade Olivia lyft ur ungarna ur bolådan och lagt sig med dem på golvet. Tillfällighet igen? Ja inte vet vi. Det blev en provisorisk lekhage byggd sent på fredagskvällen och Olivia var helnöjd.

Kattungarna har nu börjat springa omkring, så gott de kan, i lekhagen. Det här är nog den underbaraste tiden med dem. Små minikatter som tultar runt med svansen rakt upp och snubblande på sina egna tassar. De är så SÖTA! De har också börjat slåss lite med sina syskon när de springer på varandra, eller snavar över något syskon. De har börjat spinna och spinner inte bara när de äter utan också när vi kelar med dem. Våra hjärtan smälter för våra små ulltussar.

Så är det ju det där med att fotografera dem. En bild på alla fem? Stört omöjligt, se våra försök nedan

Nä, jag vill inte vara med på bild!

Va? Tycker du vi ska sitta still?

Kom brorsan så kryper vi under filten

Två på samma bild funkade, här Rosensköna och Rapunzel

Även en trött 5-barnsmamma behöver lite omvårdnad ibland

Det finns även fler bilder på ungarna under fliken kattungar till salu/R-kullen sen respektive katt.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.