Nu är de födda, Lokas & Billys ungar

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Jaha, nu får vi revidera lite vad det är för kön på ungarna. När man parar en röd hane med en svart hona så blir alla honor sköldpaddsfärgade. Lat som man är så då sorterar man paddor = honor, övriga hanar. Man lyfter inte på svansen och kollar, det är ju enkelt att se på färgen….trodde vi…

Nu har vi suttit och kollat igenom vilka mönster ungarna har och upptäcker då att en av ”hanarna” har 2 röda ränder på ett ben, alltså en hona. Vi är nu uppe i 4 honor och 2 hanar. Nästa katt är helsvart = hane. Så den sista, den har två misstänkta fläckar på ryggen, är det en hane eller även den en hona? Nu vet vi inte, men det KAN vara en hona även den. Lyfter på svansen, mja, vi vet faktiskt inte, men det ser ut att vara en kille, men, ja, vi vet inte. Nu är vi alltså bara 100% på att vi har en hane, den helsvarta.

Natten mellan fredag 29 och lördag 30 maj kom de till världen, 6 småttingar. Klockan 01.30 vaknade jag av att en unge skrek, då hade Loka fått den första på egen hand. Vi hade då somnat eftersom vi var övertygade om att det inte skulle bli något i natt heller, vi hade vakat flera kvällar i rad innan. Klockan 04.03 var den sista ungen född och Loka lade sig tillrätta med de små i sin bolåda och vi försökte somna om, men det var svårt. Man blir lite upp i varv när det är kattungefödslar och det var svårt att varva ner, men det är det värt! Nu ska vi bara bestämma vad de ska heta, kolla färger och ta lite fina bilder på dem, sedan skapar vi deras egna sidor. 3 honor och 3 hanar är det.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.