Fotografering med förhinder

Matdax i Skottvallens katteri

Idag skulle det bli fotografering av kattungarna igen. Direkt efter maten skulle vi ta lite bilder. Tyvärr gick det inte så bra. Batteriet i kameran var slut! Kommer i alla fall att lägga ut de bilder vi hann med, tyvärr finns inte alla ungarna med på bild, men några blev det. Vi får göra ett nytt försök i morgon igen.

Ibra lite trött efter maten

Iris undrar vad det är som blixtrar

Ivanhoe funderar också vad matte håller på med

Iowa leker i lekstugan, Johan kikar fram

Junker tänker ta en tupplur

Johan funderar på att göra Junker sällskap

Tyvärr inte bilder på alla ungarna, mer än ryggarna när de åt kokt torsk. Ungarna mår bra, kokt torsk har en strykande åtgång liksom Royal Canins babyfoder. Fortfarande har de ej lyckats ta sig ur sovrummet men iblande låter det som om de leker ”hela havet stormar” på morgonen när de dundrar fram under våra sängar. Vi gissar att det inte dröjer länge innan de lyckas hoppa över hindret i sovrumsdörren när de nu är så duktiga på att springa och hoppa.

Mamma Lady och Loka tillbringar allt mindre tid hos ungarna. Oftast ligger Lady på sängen och kollar på dem när de busar runt och Loka ligger på en klätterpelare utanför sovrumsdörren med bra sikt in på ungarna. När ungarna börjar bli trötta kommer den ena mamman ner till dem och ger dem di. Nästa gång kommer den andra mamman ner. Det har så att säga delad vårdnad även om de har full koll båda två.

Nytt försök med kameran i morgon även om tvättstugan skall hedras med ett besök då också. Therese var här och fotograferade Ladys kull igår, förhoppningsvis har hon lite nya bilder utlagda på sin hemsida snart www.narrows.se

Detta inlägg publicerades i Kattungar, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.